Plant et træ!

Gør en forskel med Varme og Energi

Varme og Energi har valgt at indgå et samarbejde med Global Climate Institute der betyder at vi planter et træ for hver ordre vi påtager os. Vi arbejder aktivt i hverdagen på at skåne miljøet, fordi vi tror på, at grøn omstilling sker i samarbejde med vores kunder.

Vi planter træer

Vi har valgt at plante træer fordi træer anses for at være en af de mest effektive løsninger mod klimaforandringer. I øjeblikket planter vi træer i et projekt med Mangrovetræer i Myanmar. Mangrovetræer er mirakeltræer da de trives i saltvand og dermed effektivt beskytter kystlinjen og landets fødevareproduktion, samfund og indbyggere. Mangroveskove sikre biodiversitet og er hjemsted for et væld af dyrearter og stimer af fisk, ligesom de binder høje niveauer af CO2 fra atmosfæren og dermed er yderst effektive når det kommer til kampen mod klimaforandringer og global opvarmning. Mangroveskove binder op til 4 gange mere CO2 end andre tropiske skove, selv regnskove.

” Fordi vi hos Varme og Energi støtter FN´s verdensmål. En Bedre fremtid gennem bedre løsninger. Det giver alle: Bedre klima, renere luft, og større sundhed og biodiversitet lokalt.”

Vil du gøre en forskel med os, og har du ønske om at optimere dine vvs., varme- og energiløsninger, så bestil din opgave i dag ved at klikke på linket nedenfor.
Har du spørgsmål er vi klar ved telefonen på 70 60 53 53.

0
Så mange træer har vi plantet sammen i 2021

Den Grønne Afdeling

Drømmer du om at blive mere grøn? Hos Varme og energi ApS brænder vi for Miljøet. Vi tager ansvar for den grønne omstilling, og skaber sammen med vores kunder gode bæredygtige løsninger for dig, – og for miljøet!
Det gør vi bla. ved at kombinere lokal indsigt med globalt udsyn. Skal du f.eks. skifte fra oliefyr til varmepumpe kan du bruge os. Vi er nemlig VE-godkendte, hvilket betyder at du kan bruge os hvis du får tilskud til energirenovering af din bolig. Tilskuddet er primært målrettet mod dårligere energimærkede huse, men er åben for at alle kan søge. Læs mere om tilskudsordningen her. Vi anbefaler f.eks. altid de bedste og mest energieffektive Varmepumper.

Men vi går også ind for grøn-forsyning, og tilbyder rådgivning i energieffektivisering, hvilket bidrager til at nedbringer CO2 udledningen lokalt.
Ved at nedbringe CO2 udledningen lokalt, og forbedre den globale klimaindsats, skaber vi meningsgivende løsninger for alle. Derfor støtter vi organisationer der bidrager til at gøre en aktiv indsats mod klimaforandringerne, men er samtidigt selvbevidste ved bl.a. at planlægge kørsel og bortskaffelse af affald til genanvendelse. Når du køber et klimavenligt produkt hos os, er du derfor med til at plante træer i alle verdens lande. Vi besvarer spørgsmål på telefon 70 60 53 53, eller e-mail VVS@varme-energi.dk​.

Gazelle-2019