Varmesystemer

Et effektivt varmesystem gavner både trivsel og pengepung.​
Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det kan du både mærke på temperaturen og aflæse på varmeregningen – et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift.​

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer.​

Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.​

Her på siden kan du læse mere om vores produkter og service. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd, vejledning og favorable tilbud.​

Ring til os på: 70 60 53 53

Hvilket varmeanlæg skal du vælge?

Der er utrolig mange valgmuligheder når det kommer til at skulle vælge et varmesystem eller varmeanlæg. Det er dog også et vigtigt valg, da det er vigtigt for den alméne trivsel, hvorfor det er en god ide at sætte sig ind i hvilke behov du ønsker der skal opfyldes.

Herunder kan du læse fordelene og ulemperne ved almindelige varmesystemer: Varmepumpe luft/vand, gasfyr og gulvvarme.

Varmesystem – El

Opvarmning med el, hvor el bliver omdannet til varme, er en utrolig nem måde at opvarme dit hus eller lejlighed på, skabe en behagelig varme.

Derudover findes både varmesystemer, som opvarmes med el, som er mobile, altså kan flyttes, mens andre er sat fast. Der er også mulighed for en varmepumpe luft til vand som hovedopvarmningskilde. Der giver energistyrelsen også tilskudsmulighed som den eneste opvarmningsform fordi den på langt sigt giver den største besparelse.

Inden du vælger et elbaseret varmesystem, så er det dog vigtigt at du ved, at dette kan være en utrolig dyr måde at opvarme dit hjem på. For selvom el kan være en effektiv måde at opvarme dit hjem på, så er det en opvarmningsform, som kan være dyrere end mange andre hvis man ikke får flyttet lagret energien som vandbaseret.

Det er dog muligt at mindske udgifterne, hvis du registrerer at din bolig med varmepumpe med elvarme som primær opvarmningsform. Hvis du har dette er det nemlig muligt, at få nedsat elvarmeafgiften for elforbruget der overstiger 4000kWh årligt.

Vi svarer på telefon 70 60 53 53, eller e-mail VVS@varme-energi.dk​.

Varmesystem i gulvet – Gulvvarme

Et varmesystem i gulvet, gulvvarme, fungerer ved, at man har slanger, som fordeler sig under husets eller lejlighedens gulve, som sender varm vand rundt i hele huset, og spreder komfortabelt varmen opad.

Med et varmesystem i gulvet er der mindre spild af energi / varme hvis huset er godt og velisoleret, end hvis du benytter dig af radiatorer, som står op mod en væg. Derfor er denne løsning altså energibesparende og generelt set billig i drift. Og mere jævn og komfortabel opvarmning.

Ulempen ved et varmesystem i gulvet kan være den har en relativt højere etableringspris, som forekommer ved installation. Medmindre man alligevel påtænker renovering af gulve, Men hvis du er klar på at det skal være gulvvarme, så får du altså et varmesystem som sparer energi, er billig i vedligeholdelse og som giver et godt indeklima.

Vi svarer på telefon 70 60 53 53, eller e-mail VVS@varme-energi.dk​.


Kontakt os og få et tilbud