Her kan du se en oversigt over de områder vi normalt arbejder

Med hovedsæde i Espergærde er vores tætteste område Nordsjælland, men vi dækker i princippet også hele Københavnsområdet. Hvis du er det mindste i tvivl om vi kan hjælpe dig der hvor du er placeret, skal du endelig bare kontakte os. Ellers kan du herunder se, hvilke kommuner vi dækker.


Læs mere om vores arbejde i hvert område ved at klikke på navnene

Gribskov

Vi bestræber os på at være din foretrukne VVS’er i Helsinge, Gilleleje, Græsted og resten af Gribskov kommune. Vi kører dagligt ud til opgaver i nærheden, så vi er sikre på at vi også kan hjælpe dig! Vores kunder elsker os – læs deres anmeldelser her.

Hørsholm

Siden 2011 har vi hjulpet folk i Hørsholm og det nærliggende område med at opnå deres VVS- og varmedrømme. Hvis du er klar til dit næste projekt, så er vi også. For os betyder størrelsen på opgaven ikke noget – det der er vigtigt er, at vi kan hjælpe dig godt videre.

Helsingør

Helsingør er vores absolutte hjemmebane, for vores hovedkontor og oprindelige startsted er i Espergærde. Du har med garanti allerede set os køre rundt i området. Giv os et kald, så kører vi hjem til dig næste gang! Ellers kan du læse mere om vores arbejde ved at klikke på linket ovenfor.

Fredensborg

Hvis du er bosat i Fredensborg har du med garanti også set os, da vi til dagligt kører ud til opgaver fra Espergærde. Det gør det nærliggende at lade os give et bud på dit næste VVS- og varmeprojekt, da vi hurtigt kan komme ud til dig hvis det bliver nødvendigt. Læs mere om vores opgaver ved at klikke på linket ovenfor.

Rudersdal

Vi dækker hele Rudersdal kommune, så uanset om du er bosat i Birkerød, Holte, Søllerød, Nærum eller en af kommunens andre byer, så står vi klar til at hjælpe dig godt videre med både store og små VVS- og varmeopgaver. Når du er klar til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig godt videre, skal du endelig bare kontakte os.

Gentofte

Hvis du er bosat i Gentofte kommune har vi også mulighed for at hjælpe dig med dine VVS-projekter. Vi har kunder i både Charlottenlund, Gentofte, Dyssegård og Hellerup, så hvorfor ikke også hjælpe dig? Læs mere om vores arbejde ved at klikke ovenfor, eller kontakt os i dag.

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en specifik opgave kan du med fordel udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende, og vi er sikre på at vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig.

Hvis der er behov for et kundebesøg for at kunne udarbejde et tilbud afregnes dette efter gældende priser.


Priserne kan findes her på siden.

Varme & Energi ApS
​​​CVR: ​33865821​​​
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Alm. Åbningstid

07.00-17.00
07.00-17.00
07.00-17.00
07.00-17.00
07.00-17.00
Lukket
Lukket

Alm. Arbejdstid

07.00-15.00
07.00-15.00
07.00-15.00
07.00-15.00
07.00-14.30
Lukket
Lukket

Udenfor Åbningstid

Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald

Book din tid i vores kalender her

Udfyld kontaktformularen her

Finalist til årets VVS’er 2022

Varme og Energi ApS er blandt finalisterne i 2022, der har kvalificeret sig til ÅRETS HÅNDVÆRKER®. Finalisterne udvælges blandt de anmeldelser brugerne har indrapporteret i 2021 på anmeld-haandvaerker.dk. Udvælgelsen sker på baggrund af en statistisk formel, der er udviklet af professor Henrik Spliid fra DTU. Formlens metode muliggør en sammenligning af håndværkernes anmeldelser, uanset antal.

Det siger vores kunder om os: