Nyt VVS-projekt? Vi hjælper med alt VVS i Gentofte kommune

Har du et VVS-projekt der skal føres ud i livet? Varme & Energi står klar fra start til slut, og vi hjælper dig gerne uanset om der er tale om en installationsopgave, eller et helt nyt bad eller køkken. Vi er lokalkendte i Nordsjælland, og kører dagligt ud til opgaver af både lille og stort omfang. Skal vi hjælpe dig med VVS i Gentofte? Så kontakt os i dag.

Autoriseret VVS i Gentofte, Charlottenlund, Dyssegård og omegn

Når vandhanen drypper eller radiatoreren ikke varmer, så er Varme & Energi klar til at hjælpe dig hurtigt videre. Hvis du er bosat i Gentofte, Charlottenlund, Dyssegård, Gentofte, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved eller Vangede – så er du heldig, for vi kan hurtigt nå ud til dig og klare opgaven. Er der tale om et større projekt har vi lager i Charlottenlund, så det kan vi også hjælpe med.

Hos Varme & Energi har vi oprettet et online booking værktøj, med det formål at få dig hurtigt videre med din opgave. Værktøjet gør det lettere for dig, at booke specialister indenfor følgende områder:
– VVS-montører til almindelige VVS-opgaver.
– Teknikere til tekniske installationer, samt gas- og varmeinstallationer.
– Rådgivere til større planlægningsopgaver.
Få en tid i kalenderen, allerede i dag ved at booke en montør, lige her.


VVS i Gentofte – vi klarer både store og små opgaver

Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet og service. Varme & Energi har hovedkontor i Espergærde og leverer VVS- og varmeløsninger i Nordsjælland-området, med fokus på private kunder.

Uanset om du har brug for en mindre fastprisopgave eller en større skræddersyet løsning, så er vores erfarne team altid klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder faste priser på mindre opgaver, men har også stor erfaring i skræddersyede løsninger, som for eksempel køkken- og badeværelsesrenoveringer og installation af varme- og ventilationsystemer. Ring til os på 70 60 53 53 for at høre mere om vores tilpassede løsninger.

Hos Varme & Energi sætter vi altid kunden i fokus, og vi gør alt for at give dig den bedste oplevelse og den højeste kvalitet. Læs mere om vores tidligere kunders oplevelser her.

Find inspiration, prisoverslag og mere information på vores hjemmeside. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Varme & Energi VVS håndværkere ved kunde

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en specifik opgave kan du med fordel udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende, og vi er sikre på at vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig.

Hvis der er behov for et kundebesøg for at kunne udarbejde et tilbud afregnes dette efter gældende priser.


Priserne kan findes her på siden.

Varme & Energi ApS
​​​CVR: ​33865821​​​
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Alm. Åbningstid

07.00-17.00
07.00-17.00
07.00-17.00
07.00-17.00
07.00-17.00
Lukket
Lukket

Alm. Arbejdstid

07.00-15.00
07.00-15.00
07.00-15.00
07.00-15.00
07.00-14.30
Lukket
Lukket

Udenfor Åbningstid

Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald

Book din tid i vores kalender her

Udfyld kontaktformularen her

Finalist til årets VVS’er 2022

Varme og Energi ApS er blandt finalisterne i 2022, der har kvalificeret sig til ÅRETS HÅNDVÆRKER®. Finalisterne udvælges blandt de anmeldelser brugerne har indrapporteret i 2021 på anmeld-haandvaerker.dk. Udvælgelsen sker på baggrund af en statistisk formel, der er udviklet af professor Henrik Spliid fra DTU. Formlens metode muliggør en sammenligning af håndværkernes anmeldelser, uanset antal.

Det siger vores kunder om os: