VVS i Rudersdal – Din varmespecialist i Birkerød, Holte, Søllerød, Nærum, Trørød og Vedbæk

Varme & Energi er klar til at tage i mod nye VVS projekter fra området i Rudersdal. Så hvis du er bosat i Birkerød, Holte, Søllerød, Nærum, Trørød eller Vedbæk, så vil vi rigtig gerne være din næste VVS-partner. Vi er alsidige og kan klare både store og små opgaver. Vores håndværkere er ude dagligt, og vores varebiler kan ofte ses i lokalområdet – næste gang er de måske på vej til dig? Tag kontakt i dag og hør mere!

Køkken, bad og alt andet i VVS til dig i Rudersdal Kommune

Varme & Energi har arbejdet med VVS-opgaver i området omkring Nordsjælland siden 2011. Det betyder at vi har samlet en masse erfaring omkring de VVS-opgaver der ofte opstår. Vores speciale er den gode kundeoplevelse, og vi håber på at kunne hjælpe dig godt videre, uanset om du blot skal have styr på radiatoren eller have lavet nyt køkken eller bad.

Uanset om vandhanen drypper, gasinstallationen skal skiftes eller om du skal bruge vejledning til en totalrenovering, så kan du med fordel gøre brug af vores online booking værktøj. Med værktøjet får du hurtigt en aftale i stand og du kan booke specialister indenfor følgende områder:
– VVS-montører til almindelige VVS-opgaver.
– Teknikere til tekniske installationer, samt gas- og varmeinstallationer.
– Rådgivere til større planlægningsopgaver.
Få hurtigt hjælp til lige den opgave du har allerede i dag, ved at booke her.


Lokalkendt VVS’er i Rudersdal Kommune – Det er Varme & Energi

Velkommen til Varme & Energis hjemmeside, hvor vi altid har kundetilfredshed og kvalitet i centrum. Vi er stolte af at være den bedste løsning for vores kunder, og siden 2011 har vores hovedkontor i Espergærde været udgangspunktet for vores VVS- og varmeløsninger i Nordsjælland-området.

Som en virksomhed, der primært er rettet mod private kunder, står vi altid klar til at hjælpe uanset om det er små eller store opgaver. Vi tilbyder faste priser på mindre opgaver og skræddersyede løsninger til større projekter, såsom renoveringer af køkken og badeværelse eller installation af nye varme- og ventilationsystemer.

Vores fokus er altid på kunden, og vi stræber efter at give den bedste oplevelse og den højeste kvalitet. Det er vigtigt for os at levere en professionel og personlig service, der imødekommer vores kunders behov og ønsker. Hvis du vil vide mere om vores tidligere opgaver, kan du læse om vores kunders oplevelser her.

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Find inspiration, priskalkulatorer og mere information om vores løsninger på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på
70 60 53 53.

Varme & Energi VVS håndværkere ved kunde

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en specifik opgave kan du med fordel udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende, og vi er sikre på at vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig.

Hvis der er behov for et kundebesøg for at kunne udarbejde et tilbud afregnes dette efter gældende priser.


Priserne kan findes her på siden.

Varme & Energi ApS
​​​CVR: ​33865821​​​
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Alm. Åbningstid

07.00-17.00
07.00-17.00
07.00-17.00
07.00-17.00
07.00-17.00
Lukket
Lukket

Alm. Arbejdstid

07.00-15.00
07.00-15.00
07.00-15.00
07.00-15.00
07.00-14.30
Lukket
Lukket

Udenfor Åbningstid

Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald

Book din tid i vores kalender her

Udfyld kontaktformularen her

Finalist til årets VVS’er 2022

Varme og Energi ApS er blandt finalisterne i 2022, der har kvalificeret sig til ÅRETS HÅNDVÆRKER®. Finalisterne udvælges blandt de anmeldelser brugerne har indrapporteret i 2021 på anmeld-haandvaerker.dk. Udvælgelsen sker på baggrund af en statistisk formel, der er udviklet af professor Henrik Spliid fra DTU. Formlens metode muliggør en sammenligning af håndværkernes anmeldelser, uanset antal.

Det siger vores kunder om os: