VVS Hørsholm – Lokal VVS og Varmespecialist

Uanset størrelsen på opgaven, er Varme & Energi klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Hvad end du mangler hjælp til badeværelset, køkkenet eller noget helt andet, så har du fundet frem til de rigtige. Du har muligvis allerede set os køre rundt til VVS opgaver i Hørsholm, når vi har hjulpet andre med at realisere deres boligdrømme. Vores kunder vælger os, fordi vi er pålidelige og gennemskuelige, og fordi vi altid er til at få fat på.

Mangler du VVS i Hørsholm?

Når vi hjælper vores kunder er det først og fremmest med det for øje, at man skal kunne sætte sit eget præg på hjemmet. Derfor er vi altid åbne for at høre præcis hvordan du ser dit fremtidige hjem, så vi kan hjælpe dig godt på vej. Det gør vi uanset om vi hjælper med mindre installationsopgaver, eller boligprojekter af den helt store slags. Vi sigter altid efter, at når vi er færdige med en opgave, at vores kunder er fuldt tilfredse med oplevelsen, fra start til slut.

Vi vil gerne hjælpe dig godt videre, så hurtigt som muligt. Derfor har vi oprettet et online booking-værktøj, hvor du let kan booke følgende:
– VVS-montører til almindelige VVS-opgaver.
– Teknikere til tekniske installationer, samt gas- og varmeinstallationer.
– Rådgivere til større planlægningsopgaver.

Så hvis du allerede har en idé om opgavens omfang kan du booke os i dag.


Varme & Energi – Din VVS’er i Hørsholm, hvor dine behov er i fokus

Varme & Energi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet og sikre en positiv oplevelse for alle vores kunder, og vi bestræber os altid på at være den optimale løsning.

Vores hovedkontor i Espergærde har siden 2011 fungeret som udgangspunkt for vores levering af VVS- og varmeløsninger til Nordsjælland-området. Vores fokusområde er i høj grad rettet mod private kunder, og vi er tilgængelige for at hjælpe dig med alle slags opgaver, uanset om det drejer sig om mindre opgaver med faste priser eller større opgaver med brug for individuelle tilpasninger.

Vores fastpris-princip tager højde for din økonomi og sikrer, at du får den rigtige løsning til en passende pris. Hvis du derimod er på udkig efter en mere personligt tilpasset løsning, som f.eks. en renovering af dit køkken eller badeværelse eller installation af et nyt ventilations- eller varmesystem, kan du kontakte os på telefonnummeret 70 60 53 53 for at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Hos Varme & Energi har du som kunde altid vores fulde opmærksomhed, og vi stræber efter at give dig den bedste oplevelse muligt. På denne side kan du læse mere om, hvad vores tidligere kunder har sagt om vores service og produkter.

Her på siden kan du finde en masse inspiration til dit næste projekt, tids- og prisberegnere, og hvis du stadig har ubesvarede spørgsmål skal du endelig kontakte os.

Varme & Energi VVS håndværkere ved kunde

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en specifik opgave kan du med fordel udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende, og vi er sikre på at vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig.

Hvis der er behov for et kundebesøg for at kunne udarbejde et tilbud afregnes dette efter gældende priser.


Priserne kan findes her på siden.

Varme & Energi ApS
​​​CVR: ​33865821​​​
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Alm. Åbningstid

07.00-17.00
07.00-17.00
07.00-17.00
07.00-17.00
07.00-17.00
Lukket
Lukket

Alm. Arbejdstid

07.00-15.00
07.00-15.00
07.00-15.00
07.00-15.00
07.00-14.30
Lukket
Lukket

Udenfor Åbningstid

Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald
Døgnudkald

Book din tid i vores kalender her

Udfyld kontaktformularen her

Finalist til årets VVS’er 2022

Varme og Energi ApS er blandt finalisterne i 2022, der har kvalificeret sig til ÅRETS HÅNDVÆRKER®. Finalisterne udvælges blandt de anmeldelser brugerne har indrapporteret i 2021 på anmeld-haandvaerker.dk. Udvælgelsen sker på baggrund af en statistisk formel, der er udviklet af professor Henrik Spliid fra DTU. Formlens metode muliggør en sammenligning af håndværkernes anmeldelser, uanset antal.

Det siger vores kunder om os: