​Om os


Links​

Kontroller i Autorisationsregister hos Sikkerhedsstyrelsen.

Finalist til årets VVS’er 2022

Varme og Energi ApS er blandt finalisterne i 2022, der har kvalificeret sig til ÅRETS HÅNDVÆRKER®. Finalisterne udvælges blandt de anmeldelser brugerne har indrapporteret i 2021 på anmeld-haandvaerker.dk. Udvælgelsen sker på baggrund af en statistisk formel, der er udviklet af professor Henrik Spliid fra DTU. Formlens metode muliggør en sammenligning af håndværkernes anmeldelser, uanset antal.

Vi arbejder altid efter vores RMK – Rigtig Mental Kundeservice

Vi har gennem længere tid arbejdet med at udforme vores egen RMK – Rigtig Mental Kundeservice. Alle medarbejdere i VVS firmaet har været med til at udforme resultatet, lige fra om kunden skal møde det velkendte mobilSVAR, som man ofte hører om, eller om de skal modtages professionelt i telefonen med mulighed for at lægge en besked eller kunne omstilles, lytte til hvad kunden egentlig efterspørger, samt rydde ordentligt op efter endt arbejde og mange andre tiltag og processer. Dette gør at vi hver dag arbejder ud fra de samme principper, om at levere den bedste service og det bedste resultat, samt en god kundeoplevelse fra start til slut – hver eneste gang.

Det er meget vigtigt for os og for virksomheden, at vores kunder får den samme gode behandling, uanset hvilken medarbejder kunden har med at gøre, eller om det er en stor eller lille opgave.

At vi har fået sat ord på det vi altid har gjort, har været med til at vi kan yde en endnu bedre service for vores kunder og skille os ud fra konkurrenter og samle på endnu flere af de rigtig glade kunder, som gerne vil betale for den samlede løsning og oplevelse som en helhed.

Verdens mål er vores mål

FN Verdensmål nr. 5 - Ligestilling mellem kønnene
FN Verdensmål nr. 6 - Rent vand & sanitet
FN Verdensmål nr. 7 - Bæredygtig Energi
FN Verdensmål nr. 11 - Bæredygtige byer & lokalsamfund
FN Verdensmål nr. 13 - Klimaindsats
Logo for FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling

Varme & Energi ApS bidrager aktivt til omstillingen til vedvarende energi. Det mener vi er helt afgørende, hvis vi skal bekæmpe klimaforandringerne.
Verdensmålene skal frem til 2030 sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på.

Vi hos Varme & Energi vejleder vores kunder i den bedst mulige løsning for at optimere eller omlægge til stabile bæredygtige varmekilder. Vi vil transformere globale behov til konkrete løsninger. Som stolt dansk virksomhed lægger vi vægt på at være bevidste om måden vi håndterer vores ressourcer på. Dette gøres bl.a. ved at planlægge vores arbejde med mindst mulig forurening, så vi f.eks. kan optimere kørselsplanlægning, genbruge, o.s.v.

Vi besvarer spørgsmål på telefon 70 60 53 53.

Gazelle-2019
AA 2022

Årets Håndværker 2022