​VVS DØGNVAGT

Varme & Energi ApS har VVS døgnvagt i Helsingør, Espergærde, Hørsholm og Charlottenlund på telefon 70 60 53 53 , og det er naturligvis på alle ugens dage.

​​Varme & Energi ApS er et autoriseret VVS- og blikkenslagerfirma med mange kompetencer, men især med speciale i blikarbejde samt grøn energi og varmeoptimering. Vi har således en bred vifte af kunder, der er tilfredse, og derfor kommer de jævnligt tilbage eller benytter vores VVS døgnvagt.​​

Vi tilbyder alle former for byggeopgaver samt døgnvagt

​Intet er for stort eller for småt, og vi tilbyder naturligvis VVS døgnvagt, hvis nye eller gamle kunder skulle få brug for det. Ring til os, når det brænder på.​

Vi kan i dag tilbyde arbejdsopgaver inden for næsten alle områder i byggebranchen, da vi har et tæt samarbejde med andre faggrupper, herunder murere og tømrere. Og vi tilbyder vores service i forhold til boligselskaber, industri, virksomheder og private kunders huse, villaer og parcelhuse.​

Vores målsætning er at fremstå som kvalitetsbevidste varmeteknikere og blikkenslagere, der kan klare enhver opgave inden for blikkenslagerfaget. Derfor leverer vi kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, ligesom vi altid sørger for at overholde de aftalte betingelser og leveringstider. Vi ved, hvor vigtigt det er at få opgaven færdig ordentligt og til tiden. Derfor giver vi altid et realistisk bud på en tidsfrist. Vi står med andre ord for tillid og kvalitet til tiden, og vi udfører altid et professionelt arbejde.


Links​

Kontroller i Autorisationsregister hos Sikkerhedsstyrelsen.

Ring til vores VVS døgnvagt hvis du ønsker et tilbud

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du ønsker mere information eller et tilbud på VVS-arbejde, eller en anden byggeopgave. Du kan skrive til vores e-mail: 
vvs@varme-energi.dk eller du kan ringe på telefon 70 60 53 53, der er det samme nummer som vores døgnvagtservice.​

Du kan også benytte vores kontaktformular.​

Vi arbejder altid efter vores RMK – Rigtig Mental Kundeservice

Vi har gennem længere tid arbejdet med at udforme vores egen RMK – Rigtig Mental Kundeservice. Alle medarbejdere i VVS firmaet har været med til at udforme resultatet, lige fra om kunden skal møde det velkendte mobilSVAR, som man ofte hører om, eller om de skal modtages professionelt i telefonen med mulighed for at lægge en besked eller kunne omstilles, lytte til hvad kunden egentlig efterspørger, samt rydde ordentligt op efter endt arbejde og mange andre tiltag og processer. Dette gør at vi hver dag arbejder ud fra de samme principper, om at levere den bedste service og det bedste resultat, samt en god kundeoplevelse fra start til slut – hver eneste gang.

Det er meget vigtigt for os og for virksomheden, at vores kunder får den samme gode behandling, uanset hvilken medarbejder kunden har med at gøre, eller om det er en stor eller lille opgave.

At vi har fået sat ord på det vi altid har gjort, har været med til at vi kan yde en endnu bedre service for vores kunder og skille os ud fra konkurrenter og samle på endnu flere af de rigtig glade kunder, som gerne vil betale for den samlede løsning og oplevelse som en helhed.

Verdens mål er vores mål

FN Verdensmål nr. 5 - Ligestilling mellem kønnene
FN Verdensmål nr. 6 - Rent vand & sanitet
FN Verdensmål nr. 7 - Bæredygtig Energi
FN Verdensmål nr. 11 - Bæredygtige byer & lokalsamfund
FN Verdensmål nr. 13 - Klimaindsats
Logo for FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling

Varme & Energi ApS bidrager aktivt til omstillingen til vedvarende energi. Det mener vi er helt afgørende, hvis vi skal bekæmpe klimaforandringerne.
Verdensmålene skal frem til 2030 sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på.

Vi hos Varme & Energi vejleder vores kunder i den bedst mulige løsning for at optimere eller omlægge til stabile bæredygtige varmekilder. Vi vil transformere globale behov til konkrete løsninger. Som stolt dansk virksomhed lægger vi vægt på at være bevidste om måden vi håndterer vores ressourcer på. Dette gøres bl.a. ved at planlægge vores arbejde med mindst mulig forurening, så vi f.eks. kan optimere kørselsplanlægning, genbruge, o.s.v.

Gazelle-2019