Book os online døgnet rundt

VVS-montør

EL-montør

​VVS-tjek i Helsingør, Espergærde og Charlottenlund

Skal din lejlighed, andelsbolig eller lignende sælges, skal der udføres et VVS-eftersyn, hvor alle tekniske installationer gennemgås. På baggrund af dette eftersyn vil der blive udarbejdet en komplet tilstandsrapport. 

Denne tilstandsrapport vil indeholde en udførlig beskrivelse af boligens VVS-installatoiner. I rapporten vil det fremgå, hvorvidt installationerne er funktionsdygtige, og om de opfylder de gældende krav. 

Mangler du en dygtig fagmand til at udføre et VVS-tjek, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på 70 60 53 53. Vi udfører langt de fleste VVS-tjek i vores nærområde, hvilket vil sige i byerne: Gentofte, Hellerup, Holte, Helsingør, Mørdrup, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Rungsted, Hørsholm, Vedbæk, Skodsborg, Taarbæk, Klampenborg og Skovshed. Med andre ord udfører vi de fleste af vores opgaver i det nordsjællandske område, men selvom du ikke bor i eller omkring Nordsjælland, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi hjælper dig hellere end gerne, uanset om din adresse er i nabolaget eller et godt stykke væk. 

Hvorfor skal Andels og ejer-foreninger bruge et VVS-Tjek

Mange Andels og ejer-foreninger har fået øjnene op for, at det er hensigtsmæssigt at få en autoriseret VVS-Installatør til at lave et VVS-Tjek - og gennemgå VVS-Installationerne i et lejemål der renoveres eller fraflyttes. Med et VVS-Tjek på hånden bevirker det, at man kan nå at få rettet evt. ulovlige installationer inden videresalg og få det med på refusionsopgørelsen. Mange Andels og ejer-foreninger har brug for VVS-Tjek, for at holde bestyrelsen fri for ansvar i forbindelse med salg af lejligheder.

Efter et VVS-Tjek, hvem har så ansvaret for ulovlige VVS-installationer?

Som udgangspunkt har foreningen ansvaret for det vi kalder fælles installationerne (typisk de lodrette rørføringer) og andelshaveren har ansvaret for de installationer der forsyner lejligheden (de vandrette installationer). Begge parter har dog pligt til at sikre, at VVS-installationerne er udført i overensstemmelse med bygningsreglementet samt DS 432 Norm for afløbsinstallationer, DS 439 Norm for vandinstallationer, DS 469 Norm for

varmeinstallationer samt gasreglementet.

Et VVS-Tjek er væsentligt, da ombygninger kan have fatale konsekvenser.

Vi oplever ofte, at en andelshaver får ændret på fællesinstallationerne i forbindelse med ombygning af badeværelse og køkken, sammenlægning af lejligheder ol. Det er typisk faldstammer, vandrør og varmerør der bliver flyttet. Beboeren har som oftest kun fokus på, at installationen skal skjules eller fylde så så lidt som muligt uden hensyntagen til funktionaliteten af installationerne. Dette bevirker ar rørstørrelser ændres, rør mangler isolering, installationerne skjules i lukkede rørkasser således at de er ufremkommelige når de skal serviceres osv. Derfor foreslår vi altid foreningen, at pålægge beboere der skal ind på fællesinstallationerne om, at få udført et VVS-syn.

VVS-Tjek er ikke et juridisk dokument

Der findes endnu ikke nogen standard for eftersyn i VVS-branchen, men der er stor tradition for disse eftersyn i El-branchen. I Varme & Energi ApS har vi udviklet Vores eget system, som giver både fra- og indflytter samt forenings bestyrelse, en rimelig tryghed over, at VVS-Installationerne er udført efter reglerne på området. Ved et VVS-Tjek bliver der foretaget en visuel kontrol af den del af installationen som er synlig, og som kan efterses uden brug af værktøj. Synsrapporten er udarbejdet som en stikprøvekontrol.

HVAD INDEBÆRER ET VVS-Tjek?

Et VVS-tjek indeholder stikprøver på de tilgængelige og synlige vvs-installationer og dele. Efter et VVS-Tjek udarbejdes en komplet skriftlig rapport.

ET VVS-TJEK OMFATTER IKKE:

Bagatelagtige forhold, herunder sædvanligt slid og ælde, som er normalt for en vvs-installation med den pågældende alder, og som ikke påvirker installationernes funktionsdygtighed nævneværdigt Dele af vvs-installationer, der var utilgængelige under dit VVS-Tjek. Om vvs-installationen er tidssvarende.

Det er vigtigt, at der er foretaget et VVS-eftersyn før salg eller køb af en andelsbolig. Det er din sikkerhed for, at alle tilgængelige installationer er lovlige og funktionsdygtige – både som sælger og køber. Derfor anbefaler vi altid at få foretaget et EL- og VVS-Tjek inden en andelsbolig sælges.

varmeanlæg vvs helsingør espergærde   ​Firmaoplysninger​​

Varme & Energi ApS

​​​CVR: ​33865821​​

Telefon: 70 60 53 53

blikkenslager vvs helsingør espergærde Her finder du os​

Charlottenlund (Lager)

Ordrupvej 35 C

2920 Charlottenlund

Helsingør (Lager)

​Murergade 5 B 

3000 Helsingør

Espergærde (Administration & Hovedkontor)

Hovvej 28

3060 Espergærde

Hørsholm (Lager)

Erantisvej 12

2970 Hørsholm​

varmeanlæg vvs helsingør espergærde  Kontaktoplysninger

google+icon​  facebookikon  instagram varme energi

Ring mig op på:​ 70 60 53 53