Book os online døgnet rundt

VVS-montør

EL-installatør

​VVS-tjek i Helsingør, Espergærde og Charlottenlund

Skal din lejlighed, andelsbolig eller lignende sælges, skal der udføres et VVS-eftersyn, hvor alle tekniske installationer gennemgås. På baggrund af dette eftersyn vil der blive udarbejdet en komplet tilstandsrapport. 

Denne tilstandsrapport vil indeholde en udførlig beskrivelse af boligens VVS-installatoiner. I rapporten vil det fremgå, hvorvidt installationerne er funktionsdygtige, og om de opfylder de gældende krav. 

Mangler du en dygtig fagmand til at udføre et VVS-tjek, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på 70 60 53 53. Vi udfører langt de fleste VVS-tjek i vores nærområde, hvilket vil sige i byerne: Gentofte, Hellerup, Holte, Helsingør, Mørdrup, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Rungsted, Hørsholm, Vedbæk, Skodsborg, Taarbæk, Klampenborg og Skovshed. Med andre ord udfører vi de fleste af vores opgaver i det nordsjællandske område, men selvom du ikke bor i eller omkring Nordsjælland, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi hjælper dig hellere end gerne, uanset om din adresse er i nabolaget eller et godt stykke væk. 

varmeanlæg vvs helsingør espergærde   ​Firmaoplysninger​​

Varme & Energi ApS

​​​CVR: ​33865821​​

Telefon: 70 60 53 53

blikkenslager vvs helsingør espergærde Her finder du os​

Charlottenlund (Lager)

Ordrupvej 35 C

2920 Charlottenlund

Helsingør (Lager)

​Murergade 5 B 

3000 Helsingør

Espergærde (Administration & Hovedkontor)

Hovvej 28

3060 Espergærde

Hørsholm (Lager)

Erantisvej 12

2970 Hørsholm​

varmeanlæg vvs helsingør espergærde  Kontaktoplysninger

google+icon​  facebookikon  instagram varme energi

Ring mig op på:​ 70 60 53 53