Book os online døgnet rundt​

VVS-montør​

EL-montør

Varme & Energi er din autoriserede EL-installatør i Helsingør, Espergærde, Hørsholm og Charlottenlund

Vi laver stort set alt inden for el-arbejde. Vores kompetenceområde indbefatter alt inden for tele-, data- og EL-installationer. Konkrete opgaver kunne lyde på kabelføring, reparation, vedligeholdelse af og fejlfinding på installationer, optimering af energi og belysning samt installation af spots.

Stor erfaring med EL-installationer

Skal I til at bygge nyt hus, hjælper vi meget gerne med rådgivning ift. diverse muligheder og krav, der måtte være. Vi hjælper ligeledes med fastlæggelse af jeres behov. Når det kommer til el-installationer, er der nemlig altid mange forskellige muligheder, hvorfor det nogle gange godt kan være svært at vælge den perfekte løsning, hvis man ikke er fagmand. Vi stiller vores store ekspertise til rådighed for vores kunder og præsenterer dem for diverse muligheder og giver vores bud på, hvilken løsning der er den mest optimale.​​

På vores hjemmeside har vi ligeledes en side, der hedder inspiration. Herinde kan du få inspiration og opnå indsigt i en række af de forskellige muligheder for EL-arbejde, der sædvanligvis er i de forskellige rum i et hjem.

Vi udfører både store og små opgaver, der vedrører tele-, data- og EL-installationer. Uanset om du blot skal have skiftet lidt belysning på kontoret, eller om du har behov for et stort, kompetent hold til at udføre EL-installationer og lignende i forbindelse med et nybyggeri, så garanterer vi, at vi kan løse opgaven omhyggeligt og professionelt.

Vores kompetencerepertoire er utroligt bredt, hvilket gør os i stand til at udføre alverdens elektriker-opgaver og lignende; der er med andre ord ikke mange opgaver, som vi ikke er i stand til at løse.​

varmeanlæg vvs helsingør espergærde   ​Firmaoplysninger​​

Varme & Energi ApS

​​​CVR: ​33865821​​

Telefon: 70 60 53 53

blikkenslager vvs helsingør espergærde Her finder du os​

Charlottenlund (Lager)

Ordrupvej 35 C

2920 Charlottenlund

Helsingør (Lager)

​Murergade 5 B 

3000 Helsingør

Espergærde (Administration & Hovedkontor)

Hovvej 28

3060 Espergærde

Hørsholm (Lager)

Erantisvej 12

2970 Hørsholm​

varmeanlæg vvs helsingør espergærde  Kontaktoplysninger

google+icon​  facebookikon  instagram varme energi

Ring mig op på:​ 70 60 53 53