Book os online døgnet rundt​

VVS-montør​

EL-montør

​​Autoriseret El-installatør i Helsingør, Espergærde, Hørsholm og Charlottenlund

​​Bred erfaring inden for EL-opgaver

Varme & Energi ApS er din autoriserede EL-installatør i Helsingør, Espergærde, Charlottenlund, Gentofte, Hellerup, Holte, Helsingør, Mørdrup, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Rungsted, Hørsholm, Vedbæk, Skodsborg, Taarbæk, Klampenborg og Skovshed.

​.

Vi har stor erfaring med ombygning, nybygning samt renovering af el-installationer, og vi har gjort mange nord-sjællændere glade i løbet af de sidste år ved at udføre progressivt og vellykket el-arbejde for dem. Vi kan kontaktes på 70 60 53 53.

Høj kvalitet af både EL-arbejde og materialer

Kvalitet er noget, vi prioriterer højt, både i forhold til udførelsen af arbejdet

Høj kvalitet af både EL-arbejde og materialer

Kvalitet er noget, vi prioriterer højt, både i forhold til udførelsen af arbejdet og i forhold til de materialer, vi anvender. Resultaterne af dette er tilfredse kunder, der gentagne gange hyrer os til at udføre EL-opgaver. Vi har leveret et hav af EL-løsninger til glade kunder, særligt i byerne Helsingør, Espergærde, Hørsholm og Charlottenlund, og dette ønsker vi fortsat at blive ved med.

Derfor følger vi opmærksomt udviklingen inden for EL-området. Dette giver os konstant opdateret viden om feltet, hvilket sikrer, at vi altid er i stand til at levere moderne optimerede løsninger.

Vi har nogle yderst dygtige og kompetente elektrikere.

Et vigtigt kriterium for, at man kan levere fremragende EL-løsninger, er, at man har et dygtigt personale, og det må man sige, at vi har. Vi har nogle af landets mest dedikerede elektrikere i firmaet. Alle vores ansatte er meget grundige og ærgerrig, og de bestræber sig alle sammen på at dygtiggøre sig yderligere til deres fag hver eneste dag.​

Varme & Energi er din autoriserede EL-installatør i Helsingør, Espergærde, Hørsholm og Charlottenlund

Vi laver stort set alt inden for el-arbejde. Vores kompetenceområde indbefatter alt inden for tele-, data- og EL-installationer. Konkrete opgaver kunne lyde på kabelføring, reparation, vedligeholdelse af og fejlfinding på installationer, optimering af energi og belysning samt installation af spots.

Stor erfaring med EL-installationer

Skal I til at bygge nyt hus, hjælper vi meget gerne med rådgivning ift. diverse muligheder og krav, der måtte være. Vi hjælper ligeledes med fastlæggelse af jeres behov. Når det kommer til el-installationer, er der nemlig altid mange forskellige muligheder, hvorfor det nogle gange godt kan være svært at vælge den perfekte løsning, hvis man ikke er fagmand. Vi stiller vores store ekspertise til rådighed for vores kunder og præsenterer dem for diverse muligheder og giver vores bud på, hvilken løsning der er den mest optimale.​​

På vores hjemmeside har vi ligeledes en side, der hedder inspiration. Herinde kan du få inspiration og opnå indsigt i en række af de forskellige muligheder for EL-arbejde, der sædvanligvis er i de forskellige rum i et hjem.

Vi udfører både store og små opgaver, der vedrører tele-, data- og EL-installationer. Uanset om du blot skal have skiftet lidt belysning på kontoret, eller om du har behov for et stort, kompetent hold til at udføre EL-installationer og lignende i forbindelse med et nybyggeri, så garanterer vi, at vi kan løse opgaven omhyggeligt og professionelt.

Vores kompetencerepertoire er utroligt bredt, hvilket gør os i stand til at udføre alverdens elektriker-opgaver og lignende; der er med andre ord ikke mange opgaver, som vi ikke er i stand til at løse.​

Vi udfører EL-installationer over hele Nordsjælland og i København

Vores firma er beliggende i Nordsjælland. Faktisk har vi adresser i tre forskellige Nordsjællandske byer, nemlig i Helsingør, Espergærde og Charlottenlund. Størstedelen af vores EL-opgaver udføres i disse Nordsjællandske byer, men vi laver også en del EL-arbejde i Gentofte, Hellerup, Holte, Helsingør, Mørdrup, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Rungsted, Hørsholm, Vedbæk, Skodsborg, Taarbæk, Klampenborg, Skovshed og København.

Hvis du mangler en yderst kompetent elektriker, men hverken bor i København eller Nordsjælland, skal du ej fortvivle. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os alligevel, så finder vi uden tvivl en løsning.

Vi udfører autoriseret EL-arbejde i forbindelse med entrepriseopgaver over hele Nordsjælland

​Varme & Energi tilbyder også at levere total- og hovedentrepriser. Vi har en masse yderst dygtige og kompetente elektrikere i vores firma, men total- og hovedentrepriser vil stort set altid involvere en række opgaver, der ligger en smule uden for vores kompetencefelt.

Heldigvis har vi et hav af dygtige samarbejdspartnere, som kan hjælpe os i den forbindelse. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt, og vi benytter kun samarbejdspartnere, som vi ved, leverer samme kvalitet, som vi selv står for

Vi giver altid kompetent vejledning om EL-installations arbejde​

Vi både rådgiver og vejleder i forhold til de forskellige opgaver, vi udfører. Ligeledes fremskaffer vi altid selv de fornødne materialer, som er nødvendige til den enkelte opgave, uanset om der er tale om EL-opgaver eller entreprisearbejde.

Vi sørger altid for at tage os tid til kunden uanset opgavens omfang. Vi er meget opmærksomme på kundens behov og ønsker, og vi er gode til at komme med supplerende forslag til, hvordan en given opgave kan udføres, så resultatet bliver det bedst mulige for kunden.

Vi har mange års brancheerfaring, og vi har optjent stor viden om vores fagområde i løbet af vores levetid. Denne viden deler vi hjertens gerne med dig, hvis du er interesseret i dette.​

Vi giver altid kompetent vejledning om EL-installations arbejde​

Vi både rådgiver og vejleder i forhold til de forskellige opgaver, vi udfører. Ligeledes fremskaffer vi altid selv de fornødne materialer, som er nødvendige til den enkelte opgave, uanset om der er tale om EL-opgaver eller entreprisearbejde.

Vi sørger altid for at tage os tid til kunden uanset opgavens omfang. Vi er meget opmærksomme på kundens behov og ønsker, og vi er gode til at komme med supplerende forslag til, hvordan en given opgave kan udføres, så resultatet bliver det bedst mulige for kunden.

Vi har mange års brancheerfaring, og vi har optjent stor viden om vores fagområde i løbet af vores levetid. Denne viden deler vi hjertens gerne med dig, hvis du er interesseret i dette.​

Vi leverer altid EL-installations-arbejde af høj kvalitet​

​Uanset om du er ekspert inden for EL-installations-arbejde, eller om du ingen viden har om dette område, så garanterer vi, at du hos os får en optimal løsning. Vi hjælper nemlig altid vores kunder med at finde den helt rigtige løsning til deres projekter.


Vi sørger naturligvis for, at kvaliteten af arbejdet og materialerne altid er i top. Med vores store erfaring og vores tætte samarbejde med partnere inden for andre faggrupper kan vi hjælpe dig med at realisere dit byggeprojekt, uanset hvor visionært dette måtte være. Kontakt os endelig, hvis du har en vision om et projekt eller spørgsmål vedrørende EL-installationarbejde og/eller byggeprojekter; vi hjælper og rådgiver hjertens gerne potentielle kunder.

Ring til vores EL-døgnvagt, hvis du har akut brug for at få udført EL-arbejde​

Står du pludselig med håret i postkassen og har akut brug for hjælp fra en elektriker, kan du benytte vores døgnvagtservice, der indebærer, at vi kan levere en elektriker inden for yderst kort tid uanset tidspunktet.

Da vores firma er beliggende i Helsingør, Espergærde, Hørsholm og Charlottenlund, er vi naturligvis hurtigst til at rykke ud til kunder, der bor i eller i nærheden af disse byer, men du er også meget velkommen til at benytte vores døgnvagtservice, selvom du ikke bor i eller i nærheden af en af disse byer. I så fald vil ventetiden dog være en smule længere.

Hvis du har behov for at få udført akut EL-arbejde, skal du ringe på følgende nummer til vores døgnvagt: 70 60 53 53.

Kontakt din EL-installatør i Charlottenlund, Helsingør , Hørsholm og Espergærde i dag​

Har du brug for et tilbud fra en autoriseret EL-installatør, kan du ringe til os på 70 60 53 53 eller benytte dig af vores kontaktformular her.

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål eller lignende. Vi har en relativ bred dækning af EL-installatørere.


Du er yderst velkommen til at kigge forbi vores show room i Espergærde, hvis du ønsker en ansigt-til-ansigt-snak om et forestående byggeprojekt eller lignende.

varmeanlæg vvs helsingør espergærde   ​Firmaoplysninger​​

Varme & Energi ApS

​​​CVR: ​33865821​​

Telefon: 70 60 53 53

blikkenslager vvs helsingør espergærde Her finder du os​

Charlottenlund (Lager)

Ordrupvej 35 C

2920 Charlottenlund

Helsingør (Lager)

​Murergade 5 B 

3000 Helsingør

Espergærde (Administration & Hovedkontor)

Hovvej 28

3060 Espergærde

Hørsholm (Lager)

Erantisvej 12

2970 Hørsholm​

varmeanlæg vvs helsingør espergærde  Kontaktoplysninger

google+icon​  facebookikon  instagram varme energi

Ring mig op på:​ 70 60 53 53