​Book os online døgnet rundt

VVS​ DØGNVAGT

Tlf.: 70 60 53 53

​VVS-opgaver til fast lavpris

Book din VVS'er døgnet rundt

  Varmeoptimering​

Entrepriser​

 ​Forsikringsskader

 ​Besøg vores showroom

​Vi udfører autoriseret og billigt VVS-arbejde i forbindelse med entrepriseopgaver i Helsingør, Espergærde, Hørsholm og Charlottenlund samt Storkøbenhavn

Vi er i stand til at løse selv de mest krævende byggeopgaver, da vi har et bredt netværk af dygtige samarbejdspartnere. Derfor løser vi også opgaver, hvor en del af arbejdet ligger uden for vores fagområde. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt, og vi samarbejder udelukkende med andre, der leverer lige så høj kvalitet, som vi gør.

​Vi har ydet bidrag til en række succesfulde entrepriseopgaver i Helsingør, Espergærde, Hørsholm, Charlottenlund og andre byer i Nordsjælland, og dette ønsker vi fortsat at blive ved med. En vigtig forudsætning for, at man kan levere gode løsninger for kunderne, er, at ens mandskab udgøres af kompetente og ihærdige medarbejdere. Samtlige af vores blikkenslagere og elektrikere er yderst dedikerede medarbejdere, der er meget ærekære om og dygtige til deres arbejde. En anden forudsætning, der er vigtig, hvis man skal levere kvalitet, er, at man benytter kvalitetmaterialer. Uanset om vi udfører VVS-arbejde eller andet arbejde, garanterer vi, at vi kun bruger de bedste materialer fra pålidelige leverandører.

Størstedelen af de entrepriseopgaver, som vi har medvirket til at udføre, har været i byerne Helsingør, Espergærde, Hørsholm og Charlottenlund samt i og omkring Storkøbenhavn . Dette betyder dog ikke, at vi ikke udfører entrepriseopgaver i andre byer end disse. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os, selvom din entrepriseopgave ikke nødvendigvis skal udføres i eller omkring Nordsjælland. Vi finder uden tvivl en løsning.​

Vi leverer VVS-arbejde til tiden i Helsingør, Espergærde, Hørsholm, Charlottenlund og Storkøbenhavn

Vi sætter en stor ære i at overholde den tidsplan, som vi præsenterer for vores kunder. Dette betyder dog ikke, at vi stresser og leverer halve løsninger. Vores faglige stolthed er ekstrem stor, og derfor kan du være sikker på, at det VVS-arbejde, vi udfører, altid er til UG. Vi sætter ligeledes en ære i at orientere vores kunder om arbejdsprocessen. Derfor tager vi os altid god tid til vores kunder før, under og efter et byggeprojekt. Det er nemlig vigtigt for os, at kunderne konstant føler sig som en del af projektet.

Størstedelen af det VVS-arbejde, vi udfører, er i byerne Helsingør, Espergærde, Hørsholm og Charlottenlund, da vores firma er beliggende i disse byer. Ydermere udfører vi også mange VVS-opgaver i Gentofte, Hellerup, Helsingør, Mørdrup, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Rungsted, Hørsholm, Vedbæk, Skodsborg, Taarbæk, Klampenborg og Skovshed.

Vi udfører dog også VVS-arbejde i andre byer, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, selvom du ikke nødvendigvis bor i det nordsjællandske område.​

Først og fremmest er der relativt stor risiko for, at nogle af løsningerne går i stykker før eller siden, hvilket kan resultere i dyre vandskader. Derudover er mange ældre VVS-løsninger ikke særligt energieffektive. Dette betyder med andre ord, at disse løsninger er unødvendigt dyre.

Derfor kan det ofte godt betale sig at udskifte gamle VVS-systemer, da dette på sigt kan spare dig for en masse penge. Først og fremmest er risikoen for, at nye VVS-løsninger går i stykker væsentligt mindre end med gamle systemer. Derudover er nye VVS-løsninger væsentligt mere energieffektive, hvorfor disse ikke forbruger nær så meget energi som ældre, forældede løsninger.

Vi er nørder inden for vores fag, hvilket betyder, at vi konstant er opdaterede på de nyeste løsninger inden for VVS-feltet. Derfor er vi også i stand til at levere de mest moderne og nyeste VVS-løsninger i forbindelse med nybygningsopgaver.​​

​Ring til vores VVS-døgnvagt, hvis du har akut brug for en blikkenslager

​Hvis du pludselig står og mangler akut hjælp til udførelse af VVS-opgaver, kan vi komme dig til undsætning. Uanset om hele din kælder er oversvømmet, om der er sprunget et rør under køkkenvasken eller andre VVS-ulykker, kan vi løse dit problem. Vi kan nemlig levere lynhurtig hjælp til løsning af VVS-opgaver via vores VVS-døgnvagtservice.

Vores firma er beliggende i Helsingør, Espergærde, Hørsholm og Charlottenlund, hvorfor vi kan rykke ud til disse samt andre nordsjællandske byer meget hurtigt. Du er dog meget velkommen til at benytte dig af vores døgnvagtservice, selvom du ikke nødvendigvis bor i en af disse byer, men så er ventetiden dog en smule længere.

Hvis du har behov for at få udført akut VVS-arbejde, skal du ringe på følgende nummer til vores døgnvagt: 70 60 53 53.

varmeanlæg vvs helsingør espergærde   ​Firmaoplysninger​​

Varme & Energi ApS

​​​CVR: ​33865821​​

Telefon: 70 60 53 53

blikkenslager vvs helsingør espergærde  Her finder du os​

Charlottenlund (Lager)

Ordrupvej 35 C

2920 Charlottenlund

Find vej

Helsingør (Lager)

​Murergade 5 B

3000 Helsingør

Find vej

Espergærde (Administration & Hovedkontor)

Hovvej 28

3060 Espergærde

Find vej

Hørsholm (Lager)

Erantisvej 12

2970 Hørsholm​

Fin​d vej

varmeanlæg vvs helsingør espergærde   Kontaktoplysninger

Telefon: 70 60 53 53

VVS: VVS@varme-energi.dk​

google+icon​  facebookikon  instagram varme energi