-->

Nyt badeværelse i Charlottenlund, Espergærde og Helsingør

​Varme & Energi ApS er autoriseret VVS-installatør og EL-installatør og har afdelinger i Helsingør, Espergærde og Charlottenlund, hvorfor vi tilbyder nye badeværelser til boligejere i Nordsjælland og hovedstaden. Vi tilbyder både udføre en større og mindre renovering af badeværelset. Ydermere tilbyder vi en total udskiftning af badeværelset.

Du behøver kun et firma til at lave nyt badeværelse

​Desuden kan vi varetage kontakten til de øvrige faggrupper, som er nødvendige i forbindelse med et nyt badeværelse. Det kan for eksempel være en murer og en elektriker. Derved får du et samlet tilbud på dit nye badeværelse, en samlet regning og en enkelt kontaktperson. Vi kan med andre ord være med helt fra idefasen til den afsluttende håndværkerrengøring.​

Hvis du skal have nyt badeværelse sikrer vi et solidt håndværk

I forbindelse med dit ønske eller dit behov for et nyt badeværelse kommer vi ud til et indledende møde, hvor vi gennemgår dine ideer omkring badeværelset. Under dette møde får du vores kyndige vejledning - vi kigger på, hvilke muligheder du har, hvis du ikke allerede har lagt dig fast på en bestemt løsning. Derefter vil vi tale om, hvordan vi bedst kan udføre opgaven. Nogle gange kan vi give et hurtigt prisoverslag, men ellers modtager du et uforpligtende tilbud snarest muligt.

​Når du har accepteret vores tilbud, aftaler vi de forskellige detaljer, herunder en tidsplan, og så går vi i gang med arbejdet. Her vil vi lægge vægt på høj kvalitet og solidt håndværk, men vi vil også lægge vægt på at overholde vores aftaler, herunder tidsplanen. 

Kontakt din VVS-installatør og EL-installatør i dag

Vores faglige stolthed er altid i højsædet. Du kan ringe til Varme & Energi på telefon 70 60 53 53 eller skrive til vores e-mail på pps@varme-energi.dk, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud.

varmeanlæg vvs helsingør espergærde   ​Firmaoplysninger​​

Varme & Energi ApS

​​​CVR: ​33865821​​

Telefon: 70 60 53 53

blikkenslager vvs helsingør espergærde Her finder du os​

Charlottenlund

Ordrupvej 35C, st.

2920 Charlottenlund

Helsingør

​Murergade 5B 2. sal

3000 Helsingør

Espergærde (Hovedkontor)

Hovvej 28

3060 Espergærde

varmeanlæg vvs helsingør espergærde  Kontaktoplysninger

google+icon​  facebookikon

Ring mig op på:​ 70 60 53 53