-->

​Håndværkerfradrag

Du kan få håndværkerfradrag (servicefradrag) på op til 15.000 kr. om året inkl. moms for arbejdsløn til service og vedligeholdelse på din bopæl. På den måde sparer du ca. 5.000 kr. i skat.

​Arbejdet skal stå på listen med ydelser, der giver servicefradrag. Det skal være udført og betalt mellem den 1. juni 2013 og 31. december 2014.

  • Lige nu er reglerne sådan, at du får fradrag i det år, hvor arbejdet er betalt. Men SKAT forventer, at der er nye regler på vej, så du også kan få fradrag i 2013 for arbejde udført i 2013, selvom det først er betalt i januar eller februar 2014.
  • Vedligeholdelse som isolering, facaderenovering og udskiftning af køkken skal laves af en virksomhed med momsregistrering i Danmark.
  • Service som rengøring og børnepasning kan også laves af privatpersoner. Bed privatpersonen om at udfylde en serviceerklæring.

Du kan stadig indtaste udgifter til service og vedligeholdelse, som er betalt i 2013. Hvis du har indtastet inden den 29. februar, kommer fradraget med på din første årsopgørelse mandag den 5. marts. Ellers får du senere en opdateret årsopgørelse med fradraget.​​

Træk din regning fra i skat

Det er muligt at opnå fradrag på arbejdslønnen i forbindelse med håndværkerarbejde udført på din helårsbolig, sommer- eller fritidsbolig. Det betyder en kontant besparelse på din håndværkerregning.

Penge tilbage i din lomme

Arbejde i forbindelse med reparationer, udskiftninger og installationer, som du bestiller hos os, betyder dermed penge tilbage i din lomme. Alt, du skal gøre, er at trække beløbet til arbejdsløn fra som servicefradrag på din næste selvangivelse.

Klik her for at læse mere om, hvordan du opnår fradrag.

​Nemt at få pengene tilbage

Beløbet skal blot skrives på din selvangivelse sammen med nogle få oplysninger. Du kan få fradrag for arbejdsløn op til 15.000 kr. inkl. moms om året, for hver voksen person i din husstand. Det vil sige, at du og din familie kan opnå hele 45.000 kr. i fradrag, hvis I eksempelvis er to forældre og et voksent barn.

Klik her for at læse mere om, hvordan du opnår fradrag.

​Hvor meget får jeg tilbage?

Servicefradraget har samme værdi for dig som for eksempel dit fagforeningsfradrag eller kørselsfradrag. I en gennemsnitskommune er værdien cirka en tredjedel. Så hvis du kan skrive 15.000 kr. på din selvangivelse som servicefradrag, vil du få cirka 5.000 kr. tilbage i skat.

varmeanlæg vvs helsingør espergærde   ​Firmaoplysninger​​

Varme & Energi ApS

​​​CVR: ​33865821​​

Telefon: 70 60 53 53

blikkenslager vvs helsingør espergærde Her finder du os​

Charlottenlund

Ordrupvej 35C, st.

2920 Charlottenlund

Helsingør

​Murergade 5B 2. sal

3000 Helsingør

Espergærde (Hovedkontor)

Hovvej 28

3060 Espergærde

varmeanlæg vvs helsingør espergærde  Kontaktoplysninger

google+icon​  facebookikon

Ring mig op på:​ 70 60 53 53